25 juli 2007

Hallå? Någon där?

Jag kan väl knappast påstå att det verkar som om det är många som läser mina försök till bloggande (jag har inte kollat statistiken i och för sig). Hittills är har jag inte fått en enda kommentar. Det känns lite som att sitta ensam i ett tomt rum. Hmm... Jag borde kanske marknadsföra bloggen bättre. Jag la till den på Blogwalk så det kanske hjälper.

Det är tydligen poppis att skriva om saker som Harry Potter (iofs intressent men sedan jag inte fått tag i den engelska vuxenutgåvan i pocket av de senaste böckerna har det inte blivit så mycket sedan Goblet of Fire, däremot läser jag Träsvärdet och diamantsvärdet som träffande nog beskrivits som att den får Mordor att verka lika farligt som Stockholm en vanlig fredagkväll). Andra populära ämnen är tydligen allsång på Skansen (skulle inte tro det), Linda Rosing (vem är det?) och Anders Borg (sedan svartjobbssskandalen har det väl inte hänt något intressant som gör det värt att nämna honom?).


Vad vill folk läsa om egentligen?

1 kommentar:

Lady Pestilence sa...

Här får du ett litet svar i cyber rymden, hittade in på din blogg, nu ska jag klicka runt bland dina andra inlägg, tänkte bara lämna ett avtryck först! för övrigt så gillar jag det jag läst hittils, varierande och bra!