22 augusti 2007

Helvetes jävla skitbussar

Jag tänkte komme hem lite tidigare men ha! Det gick inte. Jag gick från jobbet strax efter 18:00 och bussen till Danderyds sjukhus kom i vettig tid (visserligen var det 604 istället för den förväntade 611 men det tänkte jag inte närmare på då). Vid Danderyds sjukhus var det värre. Bussen jag skulle byta till skulle komma efter några minuter men då den fortfarande inte kommit efter 15 minuter tänkte jag ta vägen över Kista istället. Ha igen! Den bussen var också grymt sen. Jag tog den i alla fall och när jag klev av i Kista och skulle byta visade det sig att bussen jag skulle byta till (den sista för dagen dessutom) gått ett två minuter tidigare. Det blev att gå en bit och ta en annan buss. Total restid denna gång: en timme, 50 minuter. Hade dom gått som dom skulle hade det tagik cirka en timme. Med bil skulle det gått på en halvtimme.

Inga kommentarer: