04 december 2007

Krama om varandra (inte bara i trafiken)

Vi behöver alla kramas då och då. Svenskar är tydligen rätt bra på att kramas. 94% har tydligen kramat någon den senaste veckan. Sedan finns det de som inte får kramas.(DN, SvD, Sydsvenskan, HD) Nu intervjuades bara 1000 personer så det är väl inte så säkert att siffrorna stämmer. Den senaste veckan har det ju faktiskt annars blivit en del kramar. Dels från barnen men sedan också från en kompis som besökte stan och en gammal kompis som jag inte träffat på länge. Där är jag väl som folk är mest (i alla fall enligt undersökningen), man kramar barn och kompisar. Att krama chefen är det få som gör och jag tror ine jag skulle krama någon på jobbet. Kompisar har jag inte många (och dessutom träffas man sällan) och en speciell någon verkar jag inte hitta den närmsta tiden så då blir det inte så mycket kramande.

Att däremot betala för kramar känns lite väl mycket som prostitutition och det var väl ingen av dom som jag känner för att krama ändå.(AB, AB, AB)

Inga kommentarer: