26 februari 2008

Augustibuller 2008 blir av

"Nu är det bestämt, det blir en festival!" ska arrangörerna ha sagt enligt Mattias Åhman även på Helgon.net bekräftas det att det blir ett augustibuller 2008 också. Preliminära datum är 31 juli till 2 augusti. Vilka band som kommer ska släppas så småningom.

Det har varit en del strul och många tappade sugar. Åtta av tio i ledningsgruppen ledsnade på tjafs, minusresultat och folk som bara gnäller. Dessutom kom socialen med krav på en åldersgräns på 18 år och polisen drog till med 20 år.(NA) Polisens rapport(NA) verkar vara färgad av deras brist på erfarenheter av andra festivaler. Det dracks en hel del alkohol och var en del stök men knappast mer än på andra festivaler. Jag sov alldeles vid ingången och fick inte nattsömnen störd speciellt mycket. Att det skulle vara mer droger på buller än andra festivaler stämmer inte med mina erfarenheter. Då var det bra diskret om man jämför med Hultsfred, för att inte tala om Roskilde. I rapporten talas det också om hur hemskt det är att folk har frivilligt sex med varandra. Ehh... Jag visste inte att det var celibatkrav på festivaler numera.

4 kommentarer:

Län sa...

Så det är alltså spikat med 20 års gräns ?

Staffan sa...

Eftersom det är polisen som ger tillstånd verkar det som det. Det kan kanske ändras för det finns väl ingen annan festival som har en sådan åldergräns?

Sophia sa...

Amen shit!
Det ända som i lindesberg man ser framimot på hela året ska skita sej.
Det är liksom bara det ända roliga dom har här i Linde, då jävlar ska dom höja åldersgränsen?
Dra åt helvete jävla Lindsberg..
hoppas stan brinner upp .

skruttisen sa...

va fan.. jag fyller 20 i november.. kommer jag inte kunna gå på buller bara för jag fyller så sent på året? :S