12 mars 2008

Talk hard!

Jag har i olika omgångar letat efter en film jag såg för länge sedan och inte lyckats hitta igen. Jag kom bara ihåg handlingen men inte vilka skådisar det var och jag hade fått för mig att den hette "Talk Hard" men för ett tag sedan fick jag reda på att filmen var "Pump Up the Volume" med Christian Slater i huvudrollen.(IMDB)
Do you ever get the feeling that everything in America is completely fucked up?
Jag gillade stämningen i filmen, temat och slutsekvensen med en massa röster. Problemet är att det inte verkar finnas att få tag i. I alla fall inte på laglig väg.
They say I'm disturbed. Well, of course I'm disturbed. I mean, we're all disturbed. And if we're not, why not? Doesn't this blend of blindness and blandness want to make you do something crazy? Then why not do something crazy? It makes a helluva lot more sense than blowing your fucking brains out.
Talk hard!

Inga kommentarer: