27 september 2011

Skit i Spotify!

Nä, men nu får väl Spotify ge sig! Inte nog med alla försämringarna utan nu måste man ha ett facebook-konto också.(IDG, SvD, DN, SvD, NT) Jag har redan flytt Spotify eftersom deras klient fungerade sämre och sämre med Wine för varje uppdatering. Det som blev droppen var att den snodde åt sig ljudet så inga andra program kunde spela ljud förens spotifyklienten var nerstängd.
Då är det inte underligt att det blir en massflykt från Spotify.(IDG) Det finns ju numera ett antal alternativ.(IDG, DN) Själv använder jag mig av Last.fm där man kan ladda ner väldigt mycket musik lagligt och gratis. Stort plus för den sociala biten. Grooveshark har jag provat men eftersom det kostar extra att kunna scrobbla gick den bort. Min favorit just nu är 8tracks som har ett speciellt upplägg med att man kan lyssna på färdiga mixar och göra egna. Ungefär som de gamla blandbanden man gjorde.

Inga kommentarer: