02 september 2007

Ibland orkar man faktiskt inte

Jag hade faktiskt tänkt gå ut och ta mig ett par öl igår men så blev det inte. Det är inte underligt att småbarnsföräldrar som är singlar fortsätter vara det. Det verkade vara en bra idé att ta med barnen på bakluckeloppis så jag kunde köpa lite grejor jag behöver till den nya lägenheten men att hålla reda på två stycken 2.5-åringar på en stor yta med massor med saker de kan pilla på är ganska jobbigt. Så det blev inget ut och öla på något rockställe utan säcka sig i soffan och lägga sig tidigt. Loppisen var däremot ganska lyckad. Jag hittade en stekpanna, Stora boken om öl och lite andra småsaker. Idag blev det en till loppis. Denna gång bakluckeloppisen ute på Rosenhill. Den blev faktiskt ännu mer lyckad. Delvis eftersom vi kom dit så sent att det var sista chansen för säljarna att bli av med sina saker. Jag tror jag fortfarande saknar en del saker men det får jag skaffa senare. Det är bättre att ha för lite saker än för mycket när man ska flytta.

1 kommentar:

Lady Pestilence sa...

Hehe oj känner igen mig i det här, Men ge sig ut på loppis var strongt. Jag handlar aldrig utan att låsa fast lilleman i vagnen =)