01 oktober 2007

Flytten fortsätter

Nu börjar saker falla på plats. Större delen av lägenheten är målad och alla de tyngre sakerna (förutom arkadspelet och bildelarna i förrådet) är överflyttade till den nya lägenheten. Jag har nog ångrat mig angående köket. Tapeterna är nog rätt OK där ändå (en slags mjukt randig terakottafärg) och att de är lite tåligare är nog bra i ett kök. Det kommer skilja sig en del mot resten av lägenheten men det kanske man kan ta. Plastmattan i köket (en slags kakelimmitation i grönt) gör att det får lite lantkökskänsla vilket visserligen kan vara trevligt men som inte känns helt rätt. Jag tänkte nog köra på klassiskt svart-vitt-rutigt och skåpluckor i ljusgult.

De flesta speglarna är bortbända förutom i hallen. Jag får ta en omgång i hallen och plocka bort alla speglarna (hallen är i princip täckt av spegar) och sedan får man slita ner tapeterna för att få ett bra underlag för de nya tapeterna. Hallen kommer gå i en ljust gul färg. När jag får råd ska hallgolvet bytas ut. Nu är det en ganska hemsk platsmatta med marmorimmitation täckt av en inte fullt lika hemsk heltäckningsmatta. Jag hade tänkt mig ett rött gummigolv.

Bilder kommer snart.

Inga kommentarer: