29 september 2007

Inte riktigt inflyttning

Egentligen skulle jag ha fått tillträde till lägenheten redan igår och jag hade tänkt sätta igång och spackla med en gång men eftersom det tog längre tid än beräknat för säljaren att flytta ut blev det inte så. Eftersom jag hade fått nycklar redan så gick jag in och skulle ställa in min nya TV, lite färgburkar och sånt. Det var då jag upptäckte att han inte hade hunnit flytta ut ännu. Sängramen stod kvar och under den låg något som visserligen kan ha varit en sughävert till akvariet eller nått men som mest av allt såg ut som en penispump. Medans jag och exet var nera vid bilen för att lyfta ut TVn kom säljaren och då undrar man om man ska köra hela "swedish penis pump"-scenen från Austin Powers eller bara säga att "Nä, det var mörkt i lägenheten så vi såg inte alls din penispump.". Till slut blev det bäst att låtsas som ingenting.

Idag hade han i alla fall flyttat ut så jag kunde börja fixa. Det var inte så mycket hål som behövde spacklas igen men däremot var hela lägenheten täckt av massa speglar som satt fast med dubbelhäftande tejp. Och jag menar att det var mycket speglar. Halva väggytan eller någg måste ha varit täckt av speglar. Ok att speglar kan få lägenheten att se större ut men det finns ju gränser.

Inga kommentarer: