19 november 2007

Disel Down på KGB

På fredagen den andra november spelade Diesel Down på KGB. Jag hade ingen aning om att dom skulle spela där när jag kom dit så det här handlar egentligen mer om stället som sådant. Stället ligger ganska centralt men är ändå lite off. Publiken verkar vara blandad men någonstans runt 20-30. Stället är stort med två våningar (tre om man räknar loftet) och två barer. Ölsortimentet är helt OK med flera sorter och även en del intressant på fat. Den övre delen är mer en restaurangdel och ganska orockig medans källaren har en plattvändare som spelar huvudsaklgen hårdrock men även en del Imperiet och The Sisters of Mercy. Priserna varierar beroende på vad man väljer men man kan komma billigt undan om man så vill. Publiken var blandad. Mest rockers men även en som såg ut som ett mods och en som gås ut som någon som förirrat sig från Stureplan.

Diesel Down kom som sagt som en överraskning och de var ett helt OK hårdrocksband. Deras s.k. ballad vad inte så balladig men det var nog bara bra.

1 kommentar:

marcha sa...

"och en som gås ut som någon som förirrat sig från Stureplan."

Haha, antar att du skrev "såg" baklänges med flit för att dra paralleller till gåsar, dvs bratsens och Stureplansungdomarnas jackor av märket Canada Goose? Om inte så var det iallafall ett väldigt roligt stavfel som fick mig att tro att det var medvetet!