22 mars 2008

Jag modebloggar

Det verkar gå att tjäna pengar på att modeblogga och det saknas tydligen de som skriver om herrmode(AB) så jag får väl dra mitt strå till stacken. Jag har däremot en lite annan inställning och andra resurser än de kända modebloggarna. Mina annonsintäkter uppgår hittills inte ens till tio kronor och jag tror knappast något företag är villigt att skänka mig gratis grejor och betala pengar för att jag ska skriva om dom.

Sedan är det ju många som inte nöjer sig med annonsintäkter utan sysslar med smygreklam. Något som inte är helt lagligt(DM, AB, AB) och ska utredas.(DM) Sedan sysslar de ofta med irriterande saker som betalda länkar.(AB)

En av de modebloggare de pratas om är Blondinbella. Namnet får mig att undra på vilket Blond det är som åsyftas. Är det det Blond som uppstod ur Tages? Jag tror inte det, lite fel åldersgrupp. Då är nog Blond med Gabriel Forss mer troligt. Och ska alla vara i Bella samtidigt eller efter varandra?

Nävl, jag tänkte i alla fall skriva om de här snygga skorna som jag köpte för ett tag sedan. 50 kr på överskott. De är egentligen pjäxor man de har en del snygga detaljer som remmen över. Man fick lov att snöra dom lite speciellt eftersom lädret överlappar på ett speciellt sätt så att snön effektivt hålls ute. Väldigt praktiskt.
En nackdel med skorna är att det är lädersula på dom. Dels är det ganska halt och dels låter det så illa när man går, speciellt i grus på asfalt. Jag ska nog lämna in dom till en skomakare för att sula dom även om det känns en aning underligt att fixa det på ett par skor för 50 spänn men de är ju snygga och i bra kvalitet så det kan det kanske vara värt.

Inga kommentarer: