14 juli 2008

Blåkläder is the bomb!

ByxorFör ett tag sedan köpte jag ett par byxor. Det var inte planerat utan det blev bara så. Jag var inne på Jula för att köpa ett nytt spärrskaft till hylsnyckelsatsen och passade på att gå runt och titta lite. Då såg jag att don hade rea på dom här byxorna. Billiga, slitstarka och med massor av fickor. Lite väl många fickor faktiskt men det blir bra när man ska på spelning eller festival. Man får plats med mobilen, kamera, extra batterier, plånbok, nycklar o.s.v. Allt går ner utan problem. Slitstarka verkar dom också vara med extra förstärkning både på knäna och nertill, bak på byxbenen.

Det är lite speciellt mönster. Det är ju inte direkt den traditionella blå färgen, fast det är inte heller vanlig citycammo. Istället är färgerna anpassade för att dölja fläckar av gips, betong, damm och sådant. Väldigt praktiskt.

Det har också hänt en del kul saker när jag haft dom på mig. När jag gick nere i centrumet blev jag hejdad av en person som ville veta en massa saker om byxorna. Vad kostade dom? 200 kr. Är det jobbarbyxor? Ja. Var hittade du dom? På Jula. Kan man lägga i knäskydd? Ja. Finns dom i annan färg? Jo, men bara i blått.
En annan händelse var när jag skulle köpa lite målartvätt. När jag stod vid kassan kastade dom bara en blick på mig och frågade "Ska det skrivas upp?".

Och för er som undrar. Jo, rubriken är en litet "Hej FRA". Och apropå det så har FRA-lagen nu också anmälts till uuropadomstolen.(pp, AB, DN)

Inga kommentarer: