10 juli 2008

Kvinnor älskar skitstövlar

Det är väl knappast någon nyhet att det är svårt att få tjejer om man är en snäll kille (då ses man i bästa fall som en kompis) utan det är de aroganta skitstövlarna som tjejer oftast faller för. Nu har det visat sig i en undersökning att det faktiskt är så oavsett kultur. Enligt artikeln Bad guys really do get the most girls i New Scientist (och även nämnd i Expressen). Det verkar dessutom vara ett universellt fenomen för de har intervjuat 35 000 personer i 57 länder.
Fast frågan är vad man ska dra för slutsatser av det. Vill man byta personlighet även om det skulle innebära att man lyckas hitta någon? Jag tror inte det. Jag fortsätter nog hellre att vara snäll och ensam i så fall.

4 kommentarer:

Christian sa...

En fördel med att komma till insikt om sakernas tillstånd är ju att det kan leda till förbittring - vips så är man en skitstövel och relationsproblemen löser sig!

Carolin Hanna Dahlman sa...

Snälla killar får inte tjejer för att de står i ett hörn och skakar... Tänk "spännande" så kommer ni att lyckas. Våra hjärnor får oss att gilla det som är lite svårt att få. Man behöver inte vara skitstövel för att vara mystisk. Och många gånger handlar det helt enkelt om att ta kontakt över huvud taget. Lycka till!
/Carolin, www.hittakarlek.com och www.youtube.com/carolinlovecoach

Staffan sa...

Jo, att snälla killar inte vågar gå fram och störa tjejer är såklart en starkt bidragande orsak men även om de gör det så är tjejerna bara intresserade av dom som kompisar.

Nu har jag knappast något problem med att gå fram och prata med folk (både killer och tjejer) men däremot raggar jag nästan aldrig när jag är ute. Går jag ut är det för att ha kul, inte för att ragga.

Patrik sa...

Vad är: "Att vara snäll"?
Vad är: "Att vara en skitstövel"?
Båda är konstanser - flykt från en ärlig självinsikt och uttryck som inte går hem i längden. Ett tips!
Känn och uttryck i ett! Är läget fel eller olämpligt så kan man uttrycka sig därefter punkt. Annars går det alltid att be om ursäkt.
Vad vill vi? Vill vi ha bekräftelse så älskar vi självklart våra motsatser. De som vågar framstå som skitstövlar i ärlighetens namn och de som vill göra allt för att framstå som oskyldiga "ja jag gör allt du säger killar /tjejer". So beware & beone they come in both sexes - you will always have one around - so why not deal with the one with in.
Life´s not white or dresscode black - it comes like feelings in all colors.
Green, blue...