26 oktober 2008

Back in boots

Jump bootsSedan mina Dr.Martens gick hädan har jag faktiskt inte haft kängor (däremot ett par pjäxor). Direkt när dom var bortom räddning hade jag inte råd att lägga ut så mycket på skor utan det fick bli ett par billiga tygskor, typ basketskor.

En annan intressant sak jag märkte när jag bytte från kängor till tygskor var att sättet jag dansade på ändrades. Från att ha varit mer upp-och-ner till mer sida-till-sida. Underligt...

Fast nu hittade jag ett par rediga falskärmshopparkängor på en loppis. Bara använda två gånger och blodet går nog att torka bort (det där sista var ett skämt). För bara 75 kr fick jag mig ett par stiliga skor. Nackdelen är naturligtvis att de är så höga och tar sådan tid att ta på sig att jag bara har dom vid speciella tillfällen.

20 oktober 2008

Host! Att vara förkyld är inte kul. Snörvel...

Jag har legat hela helgen på soffan och på sin höjd sagt ett "Auäää" mellan hostningar och snörvlingar. Hela arbetsveckan var jag trött och konsumerade enorma mängder halstabletter men i övrigt gick det rätt bra men så fort jag kopplade av på fredagen kastade förkylningen sig över mig. Skäggstubben har växt sig så lång att den knappast kan kallas skäggstubb längre. Idag hade jag i alla fall kraft till att gå och handla lite nödvändiga onyttigheter och naturligtvis också en massa apelsinjos. Jag har tröttnat på att vara sjuk och hoppas att kunna gå till jobbet imorrn.