16 mars 2009

Krograpport: The aXess, Debaser Slussen och Medusa (igen)

Bild från RockspotEftersom det börjar bli ont om rockställen att testa gick turen den här fredagen till ett ställe som bland annat spelar rock så det blev The aXess som är Sjätte Tunnans bakficka. Speciellt stort var det inte. Redan vid åtta personer i bardelen började det kännas trångt, fast om man inte räknade med personalen och mig själv gick det aldrig över tio personer. Inredningen var trevlig och ölsortimentet visserligen begränsat men intressant med två sorters Wisby Klosteröl på fat och eget mjöd. Men eftersom det inte var något vidare drag där gick jag vidare och beslutade mig för att testa Debaser Slussen där jag bara varit på spelning tidigare. Tyvärr var musiken där så sällsynt usel att jag vände redan i entrén.
Så till slut blev det Medusa istället.

Inga kommentarer: