08 mars 2009

Ny klocka och plånbok

Klocka och plånbokSedan jag såg ett klockarmband med konnitar en gång för länge sedan har det funnit i mitt bakhuvud och mer eller mindre av en slump hittade jag en postorderbutik som sålde just det. Sedan tappade jag bort länken och det tog ett bra tag innan jag lyckades hitta att det var Silverbullet som sålde det. Nu har jag fått klockan och jag passade på att även beställa en ny plånbok.

Själva uret i klockan är väl inte toppkvalitet. Det är designat för att se ut som det är en vridbar ring runt det men det är bara fejk. När jag fick klockan var batteriet dessutom isatt bakvänt så klockan gick inte. Pluspoäng får den däremot för den bevingade döskallen på boetten. Snyggt men det gör det tyvärr lite svårare att se de lika silverfärgade och genombrutna visarna.

Vad det gäller plånboken har den både längre och grövre kedja än min gamla plånbok men det ser bra ut. Dessutom sitter infästningen på andra sidan så jag kommer behöva lära om rörelsen för att stoppa ner den i fickan. Plånboken är stor (nästan lite väl stort sedelfack) och har många fack. Däremot gick dragkedjan till facket sönder redan första dagen.

Inga kommentarer: