12 april 2011

ISS lever kvar i 80-talet

RikstelefonDå jag behöver en extra parkeringsplats kontaktade jag förut ISS Facility Services AB som har hand om det där jag bor. De sa att de skulle höra av sig men eftersom tiden gick utan att jag fick något livstecken från dom skickade jag iväg ett mejl. Efter att mejlet skickats vidare till ansvarig person fick jag ett svar som kort löd "Var vänlig och kontakta mig för p-plats i Brf Päronet.". Ok, visserligen hade dom fått all relevant info i det första mailet men jag skickade det igen. Svaret jag fick var nu ännu kortare "RING MIG!".

Visserligen är retrotrender vanliga (även om det nu är 90-talet som gäller) men att tillämpa det inom kundservice kanske inte är en så bra ide. Fast å andra sidan, om de lyckas göra det så krångligt som möjligt att få tag i dom slipper dom en massa jobb.

Inga kommentarer: