28 oktober 2007

Living in a box

Jaha, då har man flyttat in i sin nya lägenhet och börat få lite ordning på saker. Jag har klarat av att laga mat, sova, duscha och även ha barnen här över helgen så det är nog inte så illa men det är en massa lådor överallt. Det kommer att ta tid att få ordning på allt i lådorna.

Tapeterna i hallen är nerrivna (man skymtar hallen på bilden) och ny ska komma upp, förhoppningsvis någong gång nu i veckan. Den förra ägeren har tydligen slarvat bort nyckeln till källaren så jag kommer inte åt förrådet vilket gör att jag har en massa junk stående i lägenheten som egentligen ska ner till förrådet. Han kom förresten förbi nu i veckan och skulle lämna nyckeln till tvättstugan. Det var lite kul för när han kommer in ser han att jag slitit ner hans tapeter i hallen och målat över hans tapeter i vardagsrummet. Han undrade varför jag gjorde så då dom var alldeles nyuppsatta. Tja, terakottafärgade tapeter är väl inte riktigt min stil.

Ah, och på bilden i nedre högra hörnet ser man en liten byrå som jag hittade i soprummet. Den var ursprungligen i en ganska hemsk grön lasyr med guldfärgade plastknoppar. Efter en omgång med röd färg och rediga gjutjärnsknoppar från Indiska ser den riktigt bra ut. Däremot har jag fortfarande inte hittat något soffbord.

I sovalkoven har jag börjat måla väggarna röda och kört med Yunik 5+ som sades täcka bra. Pyttsan! Efter två omgånger lyser tapetens mönster fortfarande igenom tydligt så det blev att köpa en burk till. Tur att de hade den på rea.

Inga kommentarer: