11 november 2007

Inte punkfrisyr

Inte Paris HiltonMira Palomäki på Aftonbladet verkar inte ha några större kunskaper om varken frisyrer eller mode. I en artikel skriver hon att Paris Hilton (känd för att vara sin fars dotter) blivit punkare. Denna häpnadsväckande slutsats drar hon eftersom Paris ändrat frisyr till vad Mira beskriver som "sin nya punkiga frisyr". Frisyren verkar vara en helt vanlig snedlugg. Något som såvitt jag vet aldrig förknippats med punken. Kläderna är en rosa träningskläder. Något som jag aldrig genom mina år som punkare sett någon använda. Fast det finns ju en massa underliga stilar inom punken så någonstans kanske det finns en liten grupp punkare som går runt i rosa träningskläder och snedlugg.

3 kommentarer:

ShopaholicNumberOne sa...

Ja, det är i sanning VÄLDIGT komiskt! haha, undrar vem som skrev artikeln & kom fram till att detta är punk? *asg* ! Stod inte vem som skrivit artikeln. Jag förstår varför...

Staffan sa...

Jo, längst ner står det faktiskt Mira Palomäki. E-postadressen är utsatt också. Man kan bara undra hur många punkare (och andra) som har föreslagit en obekväm och ohygienisk förvaringsplats för hennes artikel.

Christian sa...

Haha, nej snedlugg och rosa träningskläder är inte så mycket punk :-)