14 maj 2008

Sista skriket, Köttgrottorna, Ohlsson Har Semester Production, Ogräs på Kafé 44

Ogräs på 44anDen 24e april spelade Sista skriket, Köttgrottorna, Ohlsson Har Semester Production, Ogräs på Kafé 44. Jag trodde att det bara var ett eller två band som skulle spela snarare än en hel minifestival så jag kom sent och missade nästan hela Ohlsson Har Semester Production men jag kom precis i tid till sista låten.
Sedan kom Ogräs och dom verkade en aning nervösa. Speciellt märktes det i mellansnacket. Musiken var väl OK men inget direkt anmärkningsvärt.
Sista skriket höjde både tempot och temperaturen. Det blev redigt med röj och rejält varmt. En tjej röjde så mycket att hon svimmade och fick bäras ut men hon kom tillbaks efter någon minut och fortsatte röja. Starkt jobbat! Ju mer jag hör med Sista skriket desto mer gillar jag dom.
Köttgrottorna avslutade spelningen. De har ju spelat ihop ett bra tag nu, över 25 år, och har spelat en hel del innan Köttgrottorna bildades så de är jävligt tighta. Dessutom kör de, som alla som varit på en av deras spelningar vet, en hel del spex, skämt och kul mellansnack. Man skulle nästan kunna säga att Köttgrottorna är Sveriges svar på The Toy Dolls.

En bra kväll som gjorde en både trött, svettig och jävligt glad.

Inga kommentarer: